CC's Customer

Thursday, April 21

You're superb creative bro!

First appearance matluthfi90 that i watch
SELAMAT HARI IBU

Ni video dengan adik dia :)

Serta paksa? Hahh...ampa pikiaq laa nak join geng sapa naa...

Yang ni pun lawak, sumpah gelak aku tengok video budak nih...
"kan i dah cakap u xtau! die ank Dato, u ank Tan Sri so u lagi tinggi..." (main2 jari)

"mak hang?" "Tak dak!"
"pak hang?" "Lokap!"
"Bila plastik terapung atas lautan akan menyerupai obor2!"
hang nak buang sampah lagi dak...? tak mau..tak mau..!

"kalau hang ada ramai kawan yang 12 orang tu bukan cantek pun..termasuk hang 13 laaa"
"Sapa kata mata sepet comey?" "matluthfi...err, i mean kawan."

Banyak lagi vids menarik budak nih kat You Tube, search je matluthfi90 nanti kua laa banyak2 vids dia :)
Have fun and enjoy laa musim2 final exam ni utk release tension korg okay
Multi talent r budak nih, aku dengar die ni budak engine tgh further kat oversea, great ade talent hiburkan org sure his parents love him damn much kannn~

2 comments:

Wawa Zolkepli said...

this is crazeeee!
hahahah..lawak mamat ney.

NuryBella said...

lawak ade hidden message jgk...klu tgk tp x fhm cm no point gak....awesome ryte his vids?