CC's Customer

Wednesday, June 1

Birthday Bash (June)

Early wish to for every single June's babies,
no matter which year you were born 
but we share the same month of birthday celebration!

3 June:
Noorazrein Noorazlan Ong 
(Glad to know you Ong since PM MMS Dec 2009 kan..keep in touch bro & be a good lawyer!)

Noorsheila Roslan
(Same platform we been recognize--> OM5, kau pun bdk OM kan.)

6 June:
Al-Niseshie Farizie 
(Music genius! Good luck bro dgn kerjaya kau walaupun kita kenal tak sampai setahun pun tp thanx to aRMada yg lain jgk, dpt knl korg)

7 June:
Siti Fatimah
(1st classmate yg aku knl dr sem1 dlu, clz ktorg pn ade 2org je pmpuan mse tuh. Kontra gler kn personaliti ktorg? tp smpai skrg ktorg kawan msh lg clzmate..heee~ syg Timah! :P )

Noorie & Fatimah (Raya 2009)
Khairul Azwar
(Ni pun clzmate mse sem1, bdk asasi engine sama dgn Timah, bdk mixed Arab yg x ckup tinggi tp diminati ramai konon ny hensem la..bluwekkk!)

9 June:
Shazrul Naim
(Geng PM jgk nih, mula-mula dulu ingat sebaya rupanya muda 2 tahun dari aku. Oh..adik. hehehe..semoga berjaya dlm fisioterapi anda & berbahagia dgn psgn ny cik orkid.haha)

11 June:
Shahzan Hafiz
(Serious aku tak pnah pn borak-borak dgn bro ni dkt fak tp knl la org ny salu gak nmpk dkt fak, my senior. Skrg die dh abes dh insyaAllah grad dz year. Tak sangka lak die bdk VI. Erhhh~)

12 June:
Siti Nur Atiqah Nordin
(Perhh..fullname aku ingat. Ni member 1 asrama dr form1, die pn bdk CBN gak, mse form4 dgn form5 ktorg clzmate. Bler laa kau nk kawen dgn Elly weh? Dr skolah smpi skrg bercinta..cepat laa! haha)

13 June:
Mohd Zahid
(Err....honestly aku xtau nk ckp ape psl bdk ni sbb aku x knl pn die yg mne 1 kt fak. Dah laaa die bdk manufact clz x sme dgn bdk pure, mcm mne aku nk knl? tp salu komen2 kt FB aku. RPe ny kwn skolah rndh mmbr aku. Okay, kecik ny duniaaa!)

17 June:
Farah Zahidah
(Macik ni cikgu English so aku nk speaking ck8 psl die dlm ni. I recognize her during MMS at Seroja, she was the secretary that time. We become closer during MDS Asasi Mei 2010 till now you can see she's 'like'-ing peoples status update at FB. Ampun cikgu..english sy teruk! :P)

Farah SU (the one with arrow)

18 June:
Iqmal Ul Izhar Zaini
(Aku pun pelik nape dlm rmai2 geng PM aku rapat dgn mamat sorg nih. Dr program Iktiraf>OM5>KPMMS>MMS, ktorg 1group, x bajet la aku bosan hadap die je smpai ade yg ingt ktorg ade pape. Anyway xde pape pun, ktorg rapat sbb kepala aku dgn die blh 'ngam'. Aku pggl die 'bos' die pggl aku 's/u' pn jd mslh kdg2 tp ktorg ok je to be this way. Friendship!)

Muda belia ny kau mse ni Iqmal..keh3..beza kn dgn skrg?
Taken 4th January 2010
22 June:
Ezhamchu Hanafichu
(Ank cina celup melayu nih, pggl je Ejam, sati kos dgn Sheila & Iqmal, which is OM. Die ni melayan Gossip Girls sume. Kalah aku..aku pun x layan sgt cte2 tu semua. terbaekk la kau Ejam, dh la jd reporter UiTM-VV. Paparazzi sangattt..hahaha)

Ejam: Puas aku cari gmbr kau sorg yg okay..ni je ade..

Ihsan Sabri
(clzmate F2T2A dekat KMK dlu. nothing much to mention about him. mamat ni agak pendiam dlm clz tp sesekali klu dh bercakap sengal jgk. Damnn..ktorg 1group dlu kot mse MUET test yg speaking tu.)

24 June:
Afif Wahdi
(Otai MMS paling dikenali dan paling glerrr!)

25 June:
Adila Violet
(Junior ATPN..maaf! akak x knl kau dik tp akak tau mse akak f5 kau f1 kn? hehehe)

Krunfx De-Economust
(Yg ni lak bdk civil, jiran FKM. Ktorg x knl each other knl dlm FB je..hahaha.tp aku tau la org ny sape, bdk civil rmai je kwn aku jgk.)

Tuah Izuddin
(Jumpa buat pertama kalinya dan terakhir..harap2 bkn la akhir..dekat prgrm NESCO anjuran MPP Kejuruteraan USM last year. Dari UTeM Melaka, adik jgk ni..x sangka lak birthday sme kan..muahaha)

28 June:
Aein Spirit
(Masscommer yg fanatik gadget! Dah laa kaki bznes ske buat kdai printing kt blik. Kau jgk partner TTK mse MDS Jun last year. Ohh..ingt lg kte smbut bday time MDS tp xde org ingt pn bday kte kan Ain..huhuhu)

29 June:
Nuraisyah Mohd Alias
(Zaman kt ATPN dlu aku jmpe minah ni mcm sombong je sbb die skolah sesi pagi aku sesi ptg, mse f3 bru knl rapat jd roomate. F4 jd roomate lg, mse tu bru betul2 rapat smpai laa skrg. Minah ni dh kerja skrg jd Nurse dekat Operation Theater, Hospital Mata Tun Hussein Onn. Siapa2 nk ngorat die blh laa PM aku utk dptkn detail. Caution! blh tahan demand gak die nih, lg high taste dr aku sgt cerewet.)



Aida Salihan
(29hb ni mmg hari lahir nurse sedunia ke? Sorg lg nurse tp msh study dkt UiTM Puncak Alam. Lme gler x jmpe die ni, siot jmpe kau mse MMS Desember je weh...more than a year ago.)

The only picture of you save in my file Aida. :)

10 comments:

J-Are said...

thanks noorie ingat burfday aku.. nak wishlist tak???

NuryBella said...

ingt aku ni fairy kau ke nk sempurna kn sume wishlist kau? hahahaha

MissyNursy ♥ said...

wahh!! Xsangke ijam, naim, iqmal bln jun gak!! Hehe..
Nwayy thankksss!! Menitik air mate tharu!!hikhik..ramai geng PM ni!!terbaikkkk..=)

MissyNursy ♥ said...

waahh! xsangke ijam, naim ngan iqmal lahir june gak! geng2 PM je..terbaiikkkk!! hehe..btw thankkksss!!(menitik2 mate jatuh bace entry ni!!Hikhik)

NuryBella said...

aida: menitik2 mata ke air mata? musykil jap...hahaha

A M E ! said...

waaa . happy birthday to all of you ya .

have a blast year and do take care .

and ohh , dont forget to make wishes ya :)

NuryBella said...

Thanx! (on behalf of other June's babies)

Farah said...

noorie, minta kebenaran untuk print screen..hehe?

NuryBella said...

Print screen je Farah? credit utk aku xde ke? hahahhaa

Farah said...

reference sekali ku bubuh!! :)