CC's Customer

Sunday, June 5

Minta izin dulu boleh tak?

Tiba-tiba aku rasa agak hangin nak marah orang nih...
Bukan aku nak marah apa...tapi...
suka-suka hati kau je nak tag nama kau dengan geng2 kau dalam photo aku kat FB dah kenapa?
Gambar tu bukan gambar korang pun..
Just a picture with words of some dialog between boy and girl

Aku tag orang-orang yang rapat dengan aku je
Kau dah laa aku tak berapa nak rapat, bukan ngam sangat pun
Then tiba-tiba dapat notification you tag the other friends of yours which aku pun tak ngam juga.
Memang laa antara yang kena tag dengan aku tu sahabat kesayangan korang
But HELLO harus ke korang tag diri korang sendiri?
Kalau nak pun minta laa izin.....

Know what?
Obviously, korang sangat stalker sangat rajin bukak page orang yang aku tag tuh
Perhh...sayang gler korang kat orang tu kan? Aku rasa one of you semua tak mustahil ada hati kat orang yang kena tag dengan kau tu. Seorang dari korang aku memang tau suka orang tu. Muahaha!

Tolong ada adab boleh? Frankly speaking, alu tak kisah korang nak tag gambar-gambar dalam FB tu dari album aku, kalau ada muka korang ke..but if none of your noob face there, ask permission boleh? Simple je request aku nih...

The End, THANK YOU!

7 comments:

J-Are said...

saba awie, saba.. ~ benda ni belh setel cara baik.. kahkahkah.. nasib la aku tak rajin tag meng"tag" ni..

NuryBella said...

hahhh....aku nak tag pun aku tag klu ade muka org tu je klu tu bkn gmbr dr album aku..hahahhaha

J-Are said...

kan... ~ takpe biar lar, tu tanda FB ko FB artis.. ramai stalker.

NuryBella said...

Excuse me, bkn FB aku tp FB pihak yg aku tag tu, sbb follower die yg menyemak kt FB aku skali..hahahaha

J-Are said...

yg penting bukan follower dari FB aku kan? kan? kan? hehehe.

piouspdosh said...

u..marah nmpak?? sabar2..istighfar byk2 =)

NuryBella said...

J-Are: hahaha..seb baek bkn follower dr FB kau..klu x mmg kne remove sekor2..haha

piouspdosh: dh x mrh dh........