CC's Customer

Saturday, August 13

Akan datang....


Nantikan kedatangan kad raya handmade aku kepada 5 orang istimewa dan bertuah tak lama lagi. Baru siap ni, on the way making the envelop pula esok-esok. Pastu dah boleh pos  khas untuk yang berlima tu. Ini laa projek aku bulan puasa instead of tolong mak aku sikit-sikit sementara tunggu buka puasa dan lepas buka sambil ngadap tv. Hehehe..mak ayah aku dah menggeleng mengeluh dah tengok aku buat. Pic atas ni baru preview sikit je (one of the card), the rest..nanti dah dekat raya baru aku pamerkan! (^_^)V

3 comments:

piouspdosh said...

auww...malu i..hehe..u nak antar kt i kan? nak alamat i?? ke dah ada?? haha

NuryBella said...

aiyoyoO~ ni apsal perasan sorg2 nih..? mne u tau ni nk bg u? hahaha

xde r ni sume customade sndri da tulis nme pnerima bertuah ny utk pos..nnt upload kt fb gak utk tag kwn2 sume :)

Anonymous said...

wow ada gaya penulisan nanti leh join contest kalau minat , blog sy akan buat contest cerpen dgn hadiah 2 mingu sekali...
http://teman-cintahatiku.blogspot.com/